Allerbeste cast en crew, ik zeg t er meteen maar even bij; ik ben de moeder van Lisse en maak een diepe buiging voor wat jullie hebben gemaakt. Sky is een unieke en ongelooflijk mooie musical, met lef gemaakt, recht uit het hart. Dat is wat mij raakt. Lieve mensen, dank jullie wel, Fieke

Geweldige musical. Gisteren naar de laatste voorstelling geweest met mijn 2 dichters van 17 jr en mijn moeder van 63. Wij vonden het echt een hele mooie musical. Ontzettende goede dansers. Het 3 D effect was ook heel speciaal. Geen idee waarom de kaart verkoop zo is tegen gevallen maar misschien toch onbekendheid. Heb verschillende vriendinnen gesproken die er nog naar tie willen. Gisteren was de hele zaal volgens mij uitverkocht.

Vanmiddag met mijn dochter naar de musical Sky geweest. Dit was erg indrukwekkend, de prachtige zang het acteren maar ook zeker het 3D effect was echt geweldig en indrukwekkend !

super genoten

Luister niet naar de negatieve reacties! Dit is mijn vijfde musical en daarmee de mooiste die ik gezien heb. Het is toegankelijk voor iedereen en de humor en de prachtige 3D effecten halen de scherpe randjes van het gevoelige onderwerp er af. Een kunstige weergave waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat hij heel goed verteld waar ik en veel leeftijdsgenoten mee zitten. Ook voor mensen die die niets van het onderwerp weten is het een lieve, grappige musical en een echte eyeopener!

Het verhaal van Sky is misschien een ontzettend aangrijpend verhaal, maar helaas wel op de realiteit gebaseerd. Op de basisschool begint het al: Pesten. Op de middelbare school gaat het verder, alleen zijn dan de gevolgen vaak veel groter. Drugs, depressies tot aan zelfmoord toe. Doorbreek deze stille pesterijen en steun de jongeren die hier niet over durven te praten. Moedig mede scholieren aan om te hulp te komen. Luister naar elkaar en zie je medemens. Steun Sky: Ga met al je vrienden naar de musical Sky om met eigen ogen te zien wat het betekend als je niet gezien wordt door je omgeving, om wie je werkelijk bent. Help Pesten voor eens en voor altijd te Stoppen. Sky opent ogen die al te lang gesloten zijn. Confronterend, maar Hart nodig om mensen wakker te schudden. Ga Nu naar Sky, voor het te laat is.

Na voor de tweede keer naar sky te zijn geweest met verschillende mensen, waren wij er allemaal van overtuigd dat deze musical ongelofelijk mooi en ontroerend is, en willen wij het ensemble en de cast complimenteren met de verstaanbaarheid, daar kunnen andere producties niet aan tippen. John en Marco, oneindig mooie muziek. Wanneer komt de CD/DVD uit? De volgende productie weer een Nederlandse uitgave?, of misschien "the lord of the rings" ?

Zaterdag 14 mei samen met onze dochter van 10 de musical Sky bezocht. Voor ons als volwassenen een mooi en boeiend stuk, maar voor onze dochter veels te heftig. Daarom tijdens de pause de voorstelling helaas vroegtijdig moeten verlaten. Vind dat jullie, net als bij films, wel een minimum adviesleeftijd aan mogen geven. Wellicht komen we in de tokomst de musical nog eens met z'n tween bekijken.

echt een super musical kwam goed binnen

In een Omniversum-achtig theater zijn mijn dochter en ik gisteren in Sky meegezogen. Het verhaal kruipt onder je huid, dan weer sprookjesachtig, dan weer angstaanjagend reëel! Je weet dat het real Life is. Alles zit er in waar we als ouders met onze kinderen tegen aan kunnen lopen. Prachtig gezongen en gedanst! M'n dochter zegt: hier zouden we met alle groepen zeven en acht naar toe moeten gaan! Bedankt voor een bijzondere avond!

Vond het een hele indrukwekkende musical ,een echte aanrader

Wat een geweldige ervaring en wat een geweldige musical. Respect!

Samen met de kinderen de musical gezien: 12 en 14 jaar. Indrukwekkend en we hebben allemaal genoten!

Gister 23 april, wat een avond, het zit nog steeds in mijn hoofd. Wat een prachtige voorstelling, voor mij is het: GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG. CASTING IS GREAT, DANSERS NIET NORMAAL HOE GOED DIE GASTEN DANSEN.

Sky is een prachtige beleving! zangers (spelers) weten wat ze zingen, zo mooi! dansers zijn spectaculair en de beelden heerlijk om in mee te gaan. Het gaat over keuzes maken, over ontpoppen. Mooi thema.

We hebben enorm genoten van de musical. Wat een sensationeel gebeuren!! Het 3D maakt het zeer bijzonder. Een musical waar ik graag nog een keer heen wil gaan.

Wat heb ik ontzettend genoten van deze voorstelling. Het decor, de liedjes, het acteren, de 3d-effecten, het dansen en het verhaal geven je kippenvel. Ik kan niet wachten om nog een keer te gaan en om het dan met mijn dochter van 12 te beleven!!!

Wat een belevenis! Schitterend: dans, zang, muziek, en verhaal.Tot tranen toe geroerd! We hebben genoten!

Op 1 april met mijn drie zussen geweest: Mooi ! De twee hoofdrolspelers Sky en Howie (Roben) zijn geweldig goed. Vooral Howie zong prachtig. Wat is dat een talent ! Hij heeft ons met zijn stem en verschijning ontroerd. Groot compliment dus voor Howie, (hoop nog veel van hem te zien en te horen). Choreo en uitvoering van de dansers schitterend. Mooi theater trouwens met bijzonder vriendelijk personeel.

Geheel onverwacht ben ik samen met drie vriendinnen nl. Kim-Ashley Janssen, Channou en Inge naar de 3D Sky de Musical geweest gisteravond, en wat was het gaaf!!! Ik was erg nieuwsgierig naar het verhaal en natuurlijk ook de uitvoeringen van Marco's liedjes. Per definitie hoor ik Marco altijd het liefste zijn liedjes zelf zingen en ook aan de tekst mag wat mij betreft niet gesleuteld worden. Het klopt dan niet meer en ik mis Marco in het nummer. Maar jeeeeetje, wat ben ik daarvan terug gekomen gisteren... Na de eerste minuten zat ik al zo in het verhaal dat ik bijna het podium op wilde lopen omdat ik meende dat ik Sky moest gaan helpen. Ik zat op rij twee, dus het had gekund, haha. Het acteerwerk, de fantastische choreografie, de zang, de 3D effecten, alles vloeide naadloos in elkaar over. Het was een geweldig schouwspel en menig keer had ik een dikke laag kippenvel en een brok in mijn keel. Ik was eigenlijk sprakeloos en voordat de pauze er was, wist ik al dat ik nog eens moest gaan kijken. Ook na de pauze speelden de acteurs de sterren van de hemel en op enig moment kon ik niet meer tegen mijn tranen vechten... Het is moeilijk te omschrijven waar de musical over gaat zonder veel te verklappen. Het thema is actueel en spreekt erg tot de verbeelding. Bovendien, het is zo realistisch neergezet dat je echt in het verhaal meegezogen wordt. Tijdens het laatste oorverdovende slotapplaus en zeer terechte staande ovatie stond de gehele fantastische cast op het toneel en keek ik recht in het gezicht van hoofdrolspeelster Lisse Knaapen. Ze ontroerde me al in de ZiggoDome, maar in het Theater Amsterdam heeft ze echt mijn hart geraakt! Chapeau! Na de musical zagen we John Ewbank en ik wilde hem persé vertellen wat ik ervan vond. Ik stormde zowat de trap op, want hé, zo'n kans krijg je niet meer. Terwijl ik nog mijn tranen wegveegde gaf ik mijn mening en blijk van waardering en John werd geraakt door mijn, zoals hij dat zelf zei, "lieve woorden". Ik had John nog nooit gesproken, maar wat een ontzettend aardige en oprecht geïnteresseerde man is dat. Ik had het eigenlijk kunnen weten, iemand die zulke mooie liedjes schrijft, kan onmogelijk een koude kikker zijn toch. Ook Robin de Levita gaf ik mijn welgemeende complimenten alsmede ik dat ook gedaan had bij de regisseur Bobby Boermans in de pauze. Ik heb beloofd de musical te promoten, want ik vind echt dat iedereen moet gaan kijken! Dus bij deze smile-emoticon Marco, Robin en John, jullie mogen waanzinnig trots zijn op deze musical. Ik ben meer dan geraakt!

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
Westpoortnummer 2036
1013 AP  AMSTERDAM


Call center:
0900-0322 (45c pm)
(Mo/Fr: 9.00 till 21.00 hrs)
(Sa/Su: 10.00 till 20.00 hrs)


Cash register (Ticket sales via call center):
020-705 5000
(Mo/Fr: 9.00 till 18.00 hrs)
(Sa/Su: 12.00 till 17.00 hrs)