SKY de Musical

Met muziek van John Ewbank en Marco Borsato

Op 30 juni 2016 speelde SKY de musical haar laatste voorstelling in Theater Amsterdam. De producenten Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato spreken hun waardering uit over de enorme kwaliteit van de cast & crew en zijn trots op de show, die in drie maanden tienduizenden bezoekers mocht verwelkomen.

SKY gaat over een tienermeisje dat een bijzonder moeilijke tijd doormaakt. Thuis voelt zij zich niet begrepen en op school wordt zij gepest. Ze kan nergens terecht en in een moment van pure wanhoop komt ze in aanraking met drugs… Ze raakt in een coma en begint een wonderlijke ontdekkingsreis door haar eigen droomwereld. Gevangen tussen droom en werkelijkheid leert ze haar leven in een ander perspectief te zien en moet ze vechten om haar kracht en zelfvertrouwen hervinden.

De première van SKY de musical vond plaats op 3 april en is gestopt op 30 juni 2016.
sky-groepsfoto-eind
Foto Roy Beuske
Reacties van het publiek

Lia van Velzen

Gisteravond geweest. Wat een mooie musical. Zo onder de indruk. Hij kwam erg binnen. Tot tranen toe. Echt een mooi onderwerp wat tot denken aanzet.

Karlien Molenaar

De hele dag zit de voorstelling van @SkydeMusical al in mij hoofd. Hij kwam gister zo hard binnen. Prachtige voorstelling!

Marielle, 45

Sky de musical! Het was in 1 woord: FANTASTISCH ! Hoe geweldig is deze 3D musical in elkaar gezet. Dit moet je gezien hebben!

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP  AMSTERDAM


Theater Amsterdam (vragen over theater):

events@theateramsterdam.nl

Algemene info