Enthousiaste opdrachtgevers belonen Theater Amsterdam met goud en het predicaat 'Beste Congrestheater van het jaar 2016'.
De 22-jarige actrice en zangeres Lisse Knaapen vertolkt de hoofdrol in de musical SKY.
Starwars premiere in Theater Amsterdam. Bekijk hier de video van de premiere.

Extra show “Whatever Happened to Christmas” op 23 december nu in de verkoop!                                               

 

Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato presenteren SKY.
Een nieuwe Nederlandse musical in 3D. Kaartverkoop is NU gestart!                                                    

 

leoblokhuis chritmas

Op dinsdag 22 december staan Ricky Koole en Leo Blokhuis exclusief in Theater Amsterdam met het kerstprogramma Whatever Happened To Christmas. Theater Amsterdam is verheugd dat drie artiesten van top formaat zijn toegevoegd aan de show: Janne Schra, Ruben Hein en Paul de Munnik.Zij zullen een bijdrage leveren door diverse nummers ten gehore te brengen. De kaartverkoop voor deze unieke show is onlangs van start gegaan.

 

mainstreet

MainStreet heeft zondagmiddag in Theater Amsterdam voor het eerst live hun single Dear Kitty, een ode aan Anne Frank, ten gehore gebracht. Met het nummer trekken de Ambassadeurs van de Vrijheid dinsdag langs de bevrijdingsfestivals in het land. Voor aanvang van de theatervoorstelling Anne stond Theater Amsterdam zondagmiddag uitgebreid stil bij zeventig jaar vrijheid. Naast het optreden van MainStreet gaf Jacqueline van Maarsen een lezing over haar vriendschap met Anne Frank.

tedx-thumbOp 26 maart 2015 opende producent Robin de Levita TEDxAmsterdamED in Theater Amsterdam. In deze video vertelt Robin hoe trots hij op het theater en de productie ANNE is.

moedkleinOp 12 mei 2015 vertoont Cinema Theater Amsterdam de documentaire, Verlies niet de moed' van Hella de Jonge.

Cinema TADocumentaire liefhebbers waren vanavond, dinsdag 10 februari 2015, massaal aanwezig bij de opening van Cinema Theater Amsterdam. De Nederlandse première van CNN The Voices of Auschwitz (release 2015) en de documentaire Nog even langs de fotograaf (release 2015) werden bezocht in de thuishaven van de theatervoorstelling ANNE.

voicesofauswitz

Na vertoningen in onder andere het Holocaust Museum in New York en het Holocaust Museum in Washington is CNN The Voices of Auschwitz (release januari 2015) voor het eerst exclusief in Nederland te zien. 

onderhethart-thmbTheater Amsterdam, thuisbasis van de theatervoorstelling ANNE, beleefde op 12 januari 2015 een feestelijke filmpremière. Het is voor het eerst dat er een rode loper is uitgerold voor een grote filmpremière (Onder het Hart).

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP  AMSTERDAM


Theater Amsterdam (vragen over theater):

events@theateramsterdam.nl

Algemene info