Privacy Policy Theater Amsterdam

Definitie:

Theater Amsterdam 
de commanditaire vennootschap Theater Amsterdam C.V. en de besloten vennootschap AMF Netherlands B.V., beide statutair gevestigd te Amsterdam.

Theater Amsterdam wil iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn bij een bezoek aan onze website. Om deze reden is het dan noodzakelijk dat wij in bepaalde gevallen persoonlijke gegevens verwerken. Theater Amsterdam neemt privacy serieus en behandelt alle gegevens met uiterste zorgvuldigheid en correctheid. Voorop staat dat Theater Amsterdam zich in alle gevallen houdt aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Ons privacybeleid luidt:

Met welk doel verwerkt Theater Amsterdam persoonsgegevens?

Theater Amsterdam gebruikt de via deze website verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

a. het uitvoeren van alle transacties die via de website verlopen;
b. het versturen van nieuwsbrieven, brochures en magazines naar aanleiding van een transactie;
c. het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken;
d. informatie verstrekken over de producten en diensten van Theater Amsterdam.

Welke persoonsgegevens verwerkt Theater Amsterdam?
De gegevens die worden verwerkt zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de bovenstaande doeleinden. Hierbij valt te denken aan naam, adres, woonplaats, gekochte toegangsbewijzen enzovoorts. Een volledig overzicht van de opgeslagen gegevens zijn opvraagbaar via info@theateramsterdam.nl.

Zijn de gegevens goed beveiligd?
Ja, conform de eisen uit de Wbp draagt Theater Amsterdam zorg voor een adequaat en passend niveau van beveiliging.

Inzage in gegevens, of afmelden voor de nieuwsbrief, of andere vragen over het privacybeleid?
Wanneer iemand vragen, opmerkingen of klachten heeft over het gebruik van persoonsgegevens, zich wil afmelden voor de nieuwsbrief, brochures of magazines, of andere vragen heeft over het privacybeleid van Theater Amsterdam, dan kan er contact opgenomen worden via info@theateramsterdam.nl.

Gebruikt Theater Amsterdam cookies, en zo ja, waarvoor?
Ja, Theater Amsterdam plaatst op de computer van de gebruiker een aantal cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de browser worden opgeslagen op deze computer bij het bezoek aan onze website. Deze cookies hebben meerdere doelen:

Het opslaan van basisinformatie en het winkelmandje
Het Theater Amsterdam maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor technische werking van onze website. Met behulp van deze cookies kan Theater Amsterdam ervoor zorgen dat bij een bezoek aan onze website dezelfde basisinformatie niet telkens ingevoerd moet worden en dat de inhoud van het winkelmandje behouden blijft.

Onze dienstverlening en website optimaliseren
Theater Amsterdam gebruikt ‘tracking cookies’ om het gebruik van de website in kaart te brengen met als doel de effectiviteit en het gebruiksgemak van de website te vergroten. Deze cookies worden niet gebruikt om het gedrag van de bezoeker in kaart te brengen.

Om de klant gericht te kunnen informeren over interessante aanbiedingen en producten of diensten.

Theater Amsterdam maakt gebruik van cookies om de klant van gerichte en relevante informatie te kunnen voorzien.

Hoe kan het gebruik van cookies aangepast worden?
De browser kan zodanig ingesteld worden dat tijdens het bezoek aan onze website geen cookies ontvangen worden, of dat er melding komt dat een cookie ontvangen wordt. De instellingen voor het beheer van cookies staan in de meeste browsers onder het tabblad ‘privacy’ of ‘veiligheid’.

Kan Theater Amsterdam deze Privacy Policy wijzigen?
Ja, Theater Amsterdam behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy te wijzigen. Via deze website wordt de actueel geldende privacy policy weergegeven.

 

 

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP  AMSTERDAM


Reserveringen (ticketverkoop en info):
0900-0322 (45c pm)
 (ma/vr: 9.00 tot 21.00 uur)
(za/zo: 10.00 tot 20.00 uur)


Receptie Theater Amsterdam (vragen over theater):

info@theateramsterdam.nl