Cateraar de Borrelfabriek

Theater Amsterdam is een plug & play locatie want ook de catering hebben wij in huis onder de noemer Boven de planken. Dit is powered by conceptcateraar DeBorrelFabriek.

Catering

DeBorrelFabriek is een creatieve conceptcateraar, gespecialiseerd in het creëren van beleving en gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een familiebedrijf waar broer en zus Borrel sinds 2003 aan het roer staan, vandaar de naam. Van waar fabriek? Omdat wij juist het tegenovergestelde zijn. Niks geen fabrieksmatig werk, bij ons krijg je maatwerk, mensenwerk en handwerk. Dat gebracht door een bevlogen team van borrelfabriekers die plezier hebben in wat ze doen en daarin de beste willen zijn. Zeg maar vakidioten. Wij zetten uw merk, product, doelstelling of boodschap in de hoofdrol en bedenken en ontwikkelen aan de lopende band catering concepten die daaraan bijdragen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw doelstelling ook tijdens de cateringmomenten tot leven komt.

Bij Theater Amsterdam zit een bevlogen team dat graag met u meedenkt om de catering naadloos te laten aansluiten op uw congres, feest, diner, productpresentatie of bij wel soort event dan ook. Alles is mogelijk en we helpen u graag verder.
banner-restaurant-nl
banner-zakelijkverhuur

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP  AMSTERDAM


Theater Amsterdam (vragen over theater):

events@theateramsterdam.nl

Algemene info