Ruimtes

  • Met een theaterhal van 4.200 m2, biedt Theater Amsterdam unieke mogelijkheden voor grote decors en de modernste theatertechnieken. Alle ruimtes - inclusief de theaterhal - zijn geschikt voor verhuur aan particulieren en bedrijven, onder andere voor congressen. Met innovatieve technieken kunnen we de zaal geschikt maken voor elk gezelschap.

  • Theater Amsterdam heeft een modern ingerichte foyer met diverse zithoeken. De grote bar biedt een breed assortiment aan, waaronder een uitgebreide selectie aan biologische wijnen en lekkere hapjes die op bijzondere wijze worden gepresenteerd.
  • Restaurant Boven de Planken is gesitueerd op de zwevende eerste etage van het theater. In dit restaurant serveert onze chef zijn culinaire kunsten. De sfeer van het restaurant, de uitgebreide menukaart met wereldgerechten en de uitstekende service zijn met zorg ontwikkeld, passend bij Theater Amsterdam.
  • Achter de schermen in de theaterzaal hebben we 1200m2 event ruimte erbij gekregen doordat het decor van de voorstelling Anne is verhuist. Een verassende ruimte die gasten niet verwachten, want na de presentatie gaan de schermen open en lopen ze letterlijk ‘door’ het scherm naar de achterbak.

presntation 

Perfect voor presentaties
180 graden rond projectiescherm


achterbak 

Nieuwe ruimte van 1200m2
Nieuwe ruimte van 1200m2 "de achterbak" is naar wens in te richten


parkeren

Parkeergelegenheid
Naast het theater. Eigen
parkeerterrein met 300 plaatsen.


eten drinken     

Restaurant boven de planken
Smaakvolle gangbare gerechten voor lunch & diner.


greenkey         

Green Key Certificaat
Theater Amsterdam heeft het Gouden Green Key Certificaat behaald

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP  AMSTERDAM


Theater Amsterdam (vragen over theater):

events@theateramsterdam.nl

Algemene info