Brochure

Foyer

De ruime en sfeervol ingerichte foyer met buitenterras is met een geheel glazen pui de perfecte ruimte om uw gasten te ontvangen voorafgaand aan uw zaalprogramma. Ook lunches, (walking) diners, borrel en feestavonden vinden in de foyer een goede match.

Vide

De Vide biedt een prachtig uitzicht over het IJ en de Westelijke houthavens in Amsterdam en heeft een grote centrale bar. De vide kan volledig ingericht worden voor zowel sitdown diners als recepties of feestruimte met podium en dansvloer. Plenaire sessies zijn hier voor kleinere gezelschappen ook te organiseren.

Theaterzaal

De theaterzaal is imposant, maar met een paar aanpassingen ook zeer intiem te maken. Door deze flexibiliteit kunnen er van 50 tot 1100 mensen in de zaal. Ook beschikt de theaterzaal over de allerlaatste techniek. Het 500 m2 halfronde projectiescherm, state of the art projectoren en geluidsysteem zorgen bij elke presentatie, voorstelling of optreden voor beleving en impact. Hier kunt u het verschil maken

Black Box

Verborgen achter het grote projectie scherm van de theaterzaal ligt de Black Box, een ruimte van 1200 m2 die zich met behulp van onze partners van inrichting en decoratie laat transformeren naar elke gewenste opstelling; denk aan een nachtclub, sit down diner zaal, sponsormarkt of festivalterrein. In combinatie met een presentatie in de grote zaal maakt een compleet ingerichte Black Box het absolute WOW gevoel los bij uw gasten.

Catering De BorrelFabriek

Of u nu een congres, feestavond, award show of corporate event organiseert, de kans is groot dat u in al deze gevallen cateringwensen heeft als onderdeel van uw evenement. Onze partner De BorrelFabriek is een creatieve conceptcateraar uit Amsterdam, die voorop loopt als het gaat om het anders-dan-anders cateren. Wij denken, in samenwerking met de Borrelfabriek, dan ook graag met u mee om uw specifieke wensen en evenement doelstellingen te vertalen naar eten, drinken en totaalconcepten.

Techniek

In de theaterzaal is state of the art techniek aanwezig. Deze technische voorzieningen zijn voor uw evenement allemaal te gebruiken. De set is eenvoudig uit te breiden en onze in house technische specialisten staan altijd voor u klaar om uw specifieke wensen te vertalen naar een spectaculaire show. Theater Amsterdam werkt samen met JUR een innovatieve en creatieve partner op het gebied van AV. 

Inrichting & aankleding

Het theater is ingericht met mooi eigentijds meubilair. Dit meubilair is te gebruiken bij de inrichting van de ruimtes in het voorgebouw. Maar ook een op maat gemaakte inrichting behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren passend bij uw event.

Branding

Uw merk kan op veel zichtbare plekken in het theater terugkomen. De hoge ramen in de foyer, de abri’s buiten, deuren en barren zijn perfect te ‘branden’. Ook in onze catering bij het diner en/of feest zijn er veel mogelijkheden om uw merk te tonen met op maat gemaakte menu´s passend bij de boodschap van uw event of met customized concepten.

Brochure Theater Amsterdam

Download PDF - 2.99 MB

Brochure Catering De BorrelFabriek

Download PDF - 5.51 MB

Contactformulier

Type Formulier