Hybride Events

Theater Amsterdam ziet, zolang we te maken hebben met Corona, nieuwe kansen om ondanks de overheidsmaatregelen toch bijzondere events neer te kunnen zetten. Ook voor uw online event is onze theaterzaal de perfecte setting om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Wij hebben de theaterzaal dan ook omgebouwd naar een XL studio waarbij u gebruik kan maken van state of the art techniek, onze zeer ervaren technici en het 500 M2 projectiescherm.

Deze studio is geschikt voor filmopnames maar ook voor uw online event met Livestream, op die manier bereikt u meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek en veilig in onze zaal aanwezig kan zijn.

Fact: Indien er meer versoepelingen aangekondigd worden kunnen er 300 gasten op 1,5 meter in onze zaal plaatsnemen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download hier de Brochure voor Studio & Livestream concepten

QUOTES

corona signing

COVID19 maatregelen

''De veiligheidsmaatregelen waren goed geregeld tijdens het event.''

tedx

TEDx Amsterdam Women

“We kijken heel tevreden terug en complimenten voor het gastvrije ontvangst die we elke keer kregen, dat is zoveel waard en maakt echt een groot verschil t.o.v. andere locaties.“
 

iinii

IINII

“We hebben veel positieve reacties ontvangen en de klant was erg tevreden. Verder zijn we bij jullie erg gastvrij ontvangen wat erg prettig was.”         

Bekijk de verschillende mogelijkheden

catering

Catering

Of het nu gaat om een vers kopje koffie van Vascobelo, een gezonde lunch of een creatieve borrel, catering is ons dagelijks werk. Wij houden daarnaast rekening met veiligheid- en hygiënemaatregelen tijdens de keukenbereidingen, de presentatie en de serveermethoden. 

 

Facts & Figures:

  • Mogelijkheden voor zelfbediening

  • Bites, lunch of cocktailsnacks gepresenteerd in creatieve Grab & Go verpakkingen

  • Keuken- en servicemedewerkers gebruiken gezichtsmaskers en handschoenen

 

branding

Branding

Theater Amsterdam leent zich er perfect voor om uw merk, bedrijfsnaam of logo nadrukkelijk in de spotlights te zetten. Of het nu de ramen bij de entree, de abri’s, deuren, pilaren of barren zijn, bijna alles is te branden. Neem bijvoorbeeld de nieuwe afstandsregels en hygiënestandaarden mee in de branding.

Door de nieuwe hygiëne standaarden visueel te maken wordt rust, overzicht en duidelijkheid naar de gasten toe geboden.

Ook kunnen we een stapje verder gaan door in samenwerking met cateraar De BorrelFabriek de branding van uw bedrijf terug te laten komen in de catering. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

techniek

Techniek

De technische voorzieningen in de theaterzaal zijn van de hoogste kwaliteit en zijn standaard meegenomen in de zaalprijs. De video, licht en geluidsvoorzieningen zijn zo gepositioneerd dat er in een handomdraai een prachtige show kan worden gemaakt waarbij direct impact wordt gemaakt bij het live publiek in de zaal als ook het publiek dat online meekijkt.

Via een videoplatform naar keuze kunt u bijvoorbeeld 1000 bezoekers veilig bereiken. Ook kunnen de sprekers vanuit hun eigen huis presentaties geven en vervolgens zichtbaar op het scherm worden geprojecteerd voor interactie met het live publiek. 

Ons technische team staat klaar om u te adviseren voor een impactvol event waar live en online samen komt!

 

inrichting en decoratie

Inrichting & Decoratie

Voor de inrichting en aankleding van de verschillende ruimtes houden wij rekening met 1,5 meter afstand tussen de gasten en ook de hygiëne en veiligheidseisen staan voorop. Dat betekent ook dat er looproutes worden gecreëerd waarbij er steeds voldoende afstand wordt bewaard tussen gasten, meubillair en personeel. De logische plaatsing van meubilair ondersteunt een duidelijke routing aangevuld met signing. Wij plaatsen schermen waar nodig en voldoende punten om handen te desinfecteren.

Wij maken hiervoor gebruik van eigen meubilair optioneel aangevuld door meubilair van een van onze styling partners.

Contactformulier

Type Formulier