Andrew Schulz - The LIFE Tour (UITVERKOCHT)

Andrew Schulz - The LIFE Tour (UITVERKOCHT)

test
Delen

De New Yorkse stand-up comedian, podcaster, producer en acteur Andrew Schulz komt op 17 oktober naar Nederland voor twee shows in Theater Amsterdam, gelegen aan 't IJ. Het is de eerste keer sinds vijf jaar dat de razend populaire New Yorker in Nederland te zien is. De kaartverkoop voor deze shows start op dinsdag 11 juli via Ticketmaster. Beide shows waren direct uitverkocht. 

Andrew Schulz staat bekend om zijn hilarische, compromisloze comedy. Hij rondde onlangs zijn Noord-Amerikaanse “Infamous”-tour af door twee keer in één avond de 6000 stoelen tellende Radio City Music Hall in New York uit te verkopen. Meer dan 150.000 mensen hadden die tour gezien.

Schulz is een self-made comedian. Nadat hij eerst jarenlang in het New Yorkse comedycircuit zijn act perfectioneerde, bracht hij in 2018 via YouTube zijn eerste special 4:4:1 uit. Toen hij zijn tweede special Infamous aan wereldwijde streamers had verkocht, werd hem gevraagd inhoudelijke veranderingen aan te brengen. Dat was geen optie voor Schulz, waarop hij besloot de rechten terug te kopen en de special via zijn eigen site en YouTube uit te brengen. Inmiddels is het met 17 miljoen views de best bekeken comedyspecial op YouTube.

Andrew’s strategie om specials op YouTube te releasen, en korte clips van optredens te delen op social media is inmiddels de standaard voor veel comedians wereldwijd. Zijn following op social media is gigantisch: hij haalt wekelijks meer dan 12 miljoen views op TikTok, YouTube en Instagram. In 2020 maakte Andrew Schulz de vierdelige Netflix-serie Schulz Saves America, waarin hij op zijn eigen onbevreesde manier de Corona-perikelen tackelde.

Als acteur schitterde Andrew Schulz recent in de remake van de klassieke film “White Men Can’t Jump”, naast onder meer Jack Harlow. Hij verscheen met Eddie Murphy, Jonah Hill en Julia Louis-Dreyfus in de romantische comedy “You People” op Netflix. Binnenkort is Andrew nog te zien in de MGM football comedy “Underdoggs” met Snoop Dogg en de dramafilm “The Thicket” met Peter Dinklage.

Of het nu gaat om ras, politiek of cultuur: geen onderwerp gaat te ver voor Andrew Schulz. Zijn publiek is een van de meest diverse in de comedywereld, waarvan een deel graag op de eerste paar rijen plaatsneemt om onderdeel te zijn van zijn fenomenale publieksparticipatie. Er is maar één regel: zijn grappen zijn voor iedereen. 

Show 1
Deur open: 17.30 uur
Aanvang: 19.00 uur

Show 2
Deur open: 19.30 uur
Aanvang: 22.00 uur

Tickets:

Contactformulier

Type Formulier