Theater Amsterdam


Theater Amsterdam is dé plek voor evenementen, congressen en feesten. Een unieke locatie waar hightech mogelijkheden en een full service aanpak centraal staat. In het statige gebouw met uitzicht over het IJ komen innovatie en sfeer samen. Van een grootse presentatie in de theaterzaal tot een award show in onze nieuwe 1200 m2 grote Blackbox, waar veel en altijd naar eigen wens kan worden ingevuld.  Het theater ligt in een upcoming wijk in de Westelijke Houthavens van Amsterdam en is met zijn hoge glazen pui en speelse binnen- en buitengevoel een plek op zichzelf.

Theater Amsterdam is in het bezit van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Het enthousiaste team van Theater Amsterdam bestaat uit event specialisten met een grote passie voor hun vak en gaan tot het uiterste om u te ontzorgen. Met jarenlange ervaring in techniek en catering staan zij voor u klaar om het perfecte evenement samen met u vorm te geven.

BEKIJK ONZE PRACHTIGE RUIMTES


Projectiescherm

In de theaterzaal


500 m2 halfrond megascherm.

50 meter breed en

10 meter hoog.”

THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE

Catering de Borrelfabriek
Catering de Borrelfabriek

Catering de Borrelfabriek

Of u nu een congres, feestavond, award show of corporate event organiseert, de kans is groot dat u in al deze gevallen cateringwensen heeft als onderdeel van uw evenement. Onze partner DeBorrelFabriek is een creatieve conceptcateraar uit Amsterdam die voorop loopt als het gaat om het anders-dan-anders cateren.

Met ruim 15 jaar ervaring in zowel Amsterdamse, nationale - en internationale evenementen is zij een toonaangevende cateraar die constant op zoek is om het eten en drinken aan te laten sluiten op de doelstelling van het evenement. De BorrelFabriek brengt dat vleugje ‘je-ne-sais-quoi’ waar je blij van wordt. Wij noemen dat magie.

Wij denken, in samenwerking met de Borrelfabriek, dan ook graag met u mee om uw specifieke wensen en evenement doelstellingen te vertalen naar eten, drinken en totaalconcepten.

Voor meer inspiratie zijn we altijd te bereiken op 020-7055055 of stuur een mail naar events@theateramsterdam.nl

Front End


"THEATER AMSTERDAM HAS THE WOW FACTOR."

THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE

Branding
Branding

Branding

Theater Amsterdam is een unieke locatie met een imposante entree. De locatie leent zich er dan ook perfect voor om uw merk, bedrijfsnaam of logo nadrukkelijk in de spotlights te zetten. Of het nu de ramen bij de entree, de abri’s, deuren, pilaren of barren zijn, bijna alles is te branden.

Daarnaast kunnen wij branding terug laten komen in de food presentatie. Denk aan een brandstempel logo dat op broodjes of stukken fruit wordt gebrand, bestickeren van hamburger- of noodle boxen, of uw logo op servetten, papieren bekers of ander disposable materiaal.

Voor contact hierover zijn we altijd te bereiken op 020-7055055 of stuur een mail naar events@theateramsterdam.nl

Eigen parkeerterrein

Parkeergelegenheid

Naast het theater. Eigen parkeerterrein met 185 plaatsen
Evenement locatie van 5500m2

Evenement locatie van 5500m2

De totale oppervlakte van het theater is een indrukwekkende 5500m2
Van 100 tot maximaal 2500 personen

Van 100 tot maximaal 2500 personen

Theater is geschikt voor kleine en grote groepen
State of the art techniek in theaterzaal

State of the art techniek in theaterzaal

180 graden projectiescherm met fantastisch geluid
Industriële BlackBox beschikbaar

Industriële Blackbox beschikbaar

Achter het theaterscherm bevindt zich de 1200m2 grote Blackbox

Meer informatie?
Hier kunt u onze
plattegronden en ook technische
specificaties downloaden.

THEATER AMSTERDAM Specificaties

Techniek
Techniek

Techniek

De theaterzaal is uitgerust met de modernste state of the art techniek met als kloppend hart een 180 graden halfrond projectiescherm van 50 meter breed en 10 meter hoog. Door dit unieke scherm staat uw presentator of spreker midden in zijn eigen decor en kan hij of zij op indrukwekkende wijze zijn of haar verhaal overbrengen. De mogelijkheden met dit scherm zijn oneindig. Niet alleen video, maar ook powerpoint- en keynote presentaties worden opgeblazen en samengebracht tot een spectaculaire show.

De basisversie van het toneel loopt met het unieke 180 graden halfronde projectiescherm mee en is uit te breiden aan de voorkant. Vier high performance projectoren maken een indrukwekkend beeld op het projectiescherm van 500 m2 met aansturing van de D3 video server 2.

Download hier alle technische specificaties van het theater.

Inrichting
Inrichting

Inrichting

De juiste keuze voor styling en inrichting zorgt voor het totaalplaatje van uw evenement. Het theater beschikt over eigentijds meubilair, dat te plaatsen is in de foyer en de vide. Deze uitstraling past uitstekend binnen het geheel. Mocht u echter voorkeur hebben voor een andere styling dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Indien u gebruik maakt van de 1200 m2 Blackbox area wordt deze casco opgeleverd, waardoor u de volledige flexibiliteit heeft dit te vormen naar uw wensen.

Voor contact hierover zijn we altijd te bereiken op 020-7055055 of stuur een mail naar events@theateramsterdam.nl